Hemma igen

Igår landade vi på Landvetter. Hemma. Vad kallt det var!
Jag var helt död igår. Mådde illa och var yr. Måste ha varit tidsomställningen. Orkade inte göra någonting. Tvingade mig att vara vaken till halv åtta iaf, sedan gick det bara inte längre. Idag mår jag mycket bättre. Trött naturligtvis men yrseln är borta. Helgen kommer spenderas med attt komma in i vardagen (plugga med andra ord) och försöka anpassa sig till vår tid. Alltså äta middag klockan 12 på dagen och inte klockan 6 på morgonen 😉

3 Responses to “Hemma igen”

 1. Anna skriver:

  såg dig på Ica idag=)

 2. Carina skriver:

  Hej! Allt bra med er? Ringde dig innan…men inget svar. Du kan väl höra av dig när du har lite tid över? Kram

 3. josse skriver:

  Anna: Nämen, jag såg inte dig. Är alltid så stressad när jag handlar, full fokus på handlandet. Jag hoppas inte att du såg vad jag handlade förresten, var bara onyttigheter 😉
  Cina: Jag ringer.