I väntans tider

Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på planet.
Det har varit en händelserik eftermiddag/kväll. Redan vid 5 begav vi oss mot flygplatsen, detta trots att planet inte går förrän tio i två i natt. Men det fanns en bra anledning till denna, för oss mycket ovanliga, framförhållning.
Ett bröllop!!!
Min morbror, Jojje, och hans tjej, Linda, gifte sig för några timmar sedan på Landvetters VIP-rum. De var så finklädda och uppsnoffsade och prällen var en skojsig typ. Efteråt skålade vi i bubbel och begav oss mot Hotellet för att äta trerätters. Vilken start på semestern va!?
Nu är det nog minsann dags för en pissetur till toa innan de ropar upp oss. Tjing!

jojje-och-linda-gifter-sig.jpg Det vackra brudparet.

 

2 Responses to “I väntans tider”

  1. Helena skriver:

    Nejmen!!
    Gratta från Erik och mig!!

  2. Linda S skriver:

    Vad roligt! 😀 Då blir det inte bara en semesterresa utan även en smekmånad! Vad skoj! Gratta så mkt! Hoppas ni har det superbra! kRAM