Raggningsrepliker.se

Nicklas ringde precis.

Nicko (gravallvarlig): Hej, jag säger inte det här för att imponera… *konstpaus*… men det är jag som är Batman.
Josse: *tyst*
Nicklas: Hehe
Josse: Moaaahhaaaahhhaaaaa… Vad vill du!? Är du helt rubbad eller?
Nicklas: Visst var den bra! Jag tror jag ska testa den på någon ute på fabriken sen.
Josse: Jag döööör om du gör det! Du är inte klok, den var skitdålig. Om någon hade sagt så till mig på krogen… ja jisses… Nicklas: Men du blev lite impad va.
Josse: Hej då.
*klick*

Bakrund till samtalet är Nicklas nya sida www.raggningsrepliker.se som förhoppningsvis kommer upp någon gång under dagen. Jag får agera testdocka innan raggningsreplikerna godkänns tydligen… Suck, det här kommer bli en låååång dag med många rubbade telefonsamtal från Nicklas.

Comments are closed.