Det vilar en förbannelse!

Gjorde ett nytt försök till att läsa SPCS via medborgarskolan nu ikväll. Det gick som förra gången, inte alls…
För er som inte minns påbörjade jag och Nicklas en SPCS-kurs i våras, tyvärr visade det sig att lärarens kunskap inte räckte till och vi, liksom flera andra, valde att hoppa av. Nicklas gav upp där och då men jag beslutade mig nu i höst för att ge kursen en ny chans. Det började bra, läraren verkar mycket kunnig och trevlig. Det kunde ha blivit en bra första lektion om SPCS hade varit installerat på datorerna…
Endast en dator i klassrummen kunde använda programmet åt gången, fattades licenser eller vad det var läraren muttrade om. Så det vara bara att packa ihop böckerna oh åka hem igen. Fast den här gången kan man ju knappast skylla på läraren, snarare gymnasiet vi är på som inte har kollat upp att deras datorer inte fungerar. Jaja, får ta nya tag till nästa tisdag. Någon gång ska jag väl lyckas lära mig skiten!

4 Responses to “Det vilar en förbannelse!”

 1. Sandra skriver:

  Söt sida du har 🙂

 2. josse skriver:

  Tack så mycket Sandra!

 3. Jan Lundeen skriver:

  Hej Josse!

  Det är mycket tråkigt att höra om dina (era) problem med att lära er SPCS hos Medborgarskolan. Jag är dock säker på att vi gemensamt ska kunna lösa detta bara du meddelar mig på vilken ort du gått kursen för vi finns ju på cirka 90 orter i landet.

  Vänliga hälsningar
  /Jan

 4. josse skriver:

  Jan Lundeen: Tack för erbjudandet, det verkar ju dock som om allting löst sig nu i alla fall. Jag har skickat ett mejl till dig med en längre förklaring.
  Mvh Josse