Tjejkväll med lax!

Igår träffades vi hos Linda för ett knytkalas. Jag stod för förrätten, som hade blivit bättre om jäkla ICA hade haft mogna avokados… Men den var ätbar ändå. Jag hittade ett recept på ett extra tilltugg, vitlöksmarinerade champinjoner. De blev dock v ä l d i g t vitlöksmarinerade och näst intill oätbara, synd men man får ju räkna med lite spill när jag är i köket 😉
Huvudrätten stod Linda för och det serverades laxröra med bakad potatis. Jag fick en uppenbarelse när jag förde laxröran till munnen. Jag insåg att lax faktiskt är riktigt gott! Fisk, jag gillar fisk! Helt fantastiskt.
Till efterrätt hade Carro fixat glass, maränger, bananer och chokladsås. Mmmmm!
Efter att ha pressat i oss allt käk var vi mätta som as men eftersom vi skulle spela kort var det bara att plocka fram Martinas medhavda godis och chips. Man kan inte spela kort utan tilltugg!
Jag har lagt in recepten på Stekpanna.se men det är lite strul med min admin-login så jag kan inte gå in och godkänna dem. Ni får sitta där hemma och dregla efter recepten en stund till. Bjuder på lite kort från kvällen så länge:

     hos-linda-1.jpg          hos-linda-2.jpg  
Linda fixar laxröra och Cina gör en sallad       

     hos-linda-6.jpg          hos-linda-3.jpg   
Huvudrätten är serverad! Fast Carro var nog mest sugen på efterrätten.  

    
     hos-linda-5.jpg          hos-linda-4.jpg
Sedan spelade vi kort och käkade lösgodis.

3 Responses to “Tjejkväll med lax!”

  1. Anna skriver:

    Åt Carro verkligen laxröran? 😉

  2. josse skriver:

    Anna: Jag lovade Carro att bilderna inte skulle visa om hon åt laxröra eller inte. Men jag tror redan att du vet svaret ändå… 😉

  3. Gunilla Jari skriver:

    Josse jag säger bara det , om du inte äter laxröra då äter du väl inte krabba? Jag har nämligen 2 bärkassar med krabba i frysen , mums fili babba ! Synd om dig!!!!!!! Gunilla dvs svärmor ? !