På flygplatsen

Nu sitter vi på Landvetter och väntar på flyget. Inte så segt som jag trodde det skulle bli. Vi åkte tiiiidigt hemifrån för vädret var en aning ostabilt. Nu har vi checkat in, gått igenom passkontrollen och käkat kvällsmat. Och jag är trött. Hade lätt kunnat slockna nu. Det pep förresten när jag gick igenom passkontrollen. Var bara mina ringar, inga bomber och granater här inte 😉 Nicklas fick lite skäll för att han lagt sin dator i handbagaget, den ska visst visas separat. Men jag skämtade lite med kontrollanten om att han är databeroende och fick henne att dra på smilbanden. Har köpt Jäger på tax-freen som vi ska medicinera oss med varje morgon i Thailand. Håller magen i schack enligt mamma.
Tror jag ska gå bort och kolla in planet vi ska åka med. Ett två våningsplan, måste vara sketa big!Nästa gång jag skirver är vi troligtvis (förhoppningsvis) i Thailand. 
Godnatt!

3 Responses to “På flygplatsen”

 1. Annie skriver:

  Hej, hur är det i Thailand?
  Här är Mycket snö..
  Alla andra hälsar

 2. Carro skriver:

  Hoppas att resan gick bra! Här snöar o blåser.. Ganska mycket snö… Mysigt;-) Du måste skriva snart!!!

 3. josse skriver:

  Annie: Hej! Det ar mycket varmt i Thailand. Sa varmt att till och med pappa hade badat! Har hort att ni har en massa sno, det har inte vi, bara en massa sand overallt. Halsa familjen!