Äcklet ligger kvar.

Nej, jag menar inte Nicklas… 😉
Jag syftar på det vita äcklet som täcker backen.
Gubben fick i morse skrapa rutor, jag försökte fota det hela men det var ingen lätt uppgift när den tjocka katten envisades med att även han studera husses skrapande.

nicko-skrapar-rutor.jpg   plutten-nyfiken.jpg

Ringde i morse och beställde tid för vår vaccinering inför resan. Vi behövde bara ta en spruta var den här gången. Det var ju bra. De rekommenderade även ett vaccin som man ska dricka hemma själv innan resan. Det ska hjälpa magen i mötet med maten därnere, det mötet kan ju lätt bli otrevligt. Men jag vete tusan om vi ska lägga så mycket pengar på det, håller mig nog till en äggkopp med Jäger varje morgon, det håller magen i trim!

Nu flyger det snö i luften… :evil: 

One Response to “Äcklet ligger kvar.”

  1. Carro skriver:

    Det e så fint när d snöar!!