REA!

Idag började rean i klädbutiken här i byn. De öppnade redan klockan 7 dagen till ära, men då sussade Josse fortfarande. Hade ställt klockan på 8 för att komma dit i någorlunda tid. Var desperat ute efter en kjol som jag sneglat på länge (fick för övrigt tag i den). Ut till bilen strax efter nio. FROST! Fram med skrapan. Stenhård frost! Efter en stunds suckande och blåsande på iskalla händer kunde jag köra iväg. Det var ingen större rusch i butiken då jag kom, var mer folk då jag gick. Lyckades som sagt få tag i den där efterlängtade kjolen, blev även en lila tubtop (samma som Nicklas syster fick av oss i julklapp, vadå!? Den är snygg juh!), ett par grå leggings och svarta nätstrumpbyxor.
Allt detta för endast 270:- Klipp or what? 😉

kjol.jpg   linne-tiger.jpg   strumpbyxor.jpg  

        

2 Responses to “REA!”

  1. Carro skriver:

    Fan ta dig..;) Fattar inte att du alltid lyckas..!

  2. josse skriver:

    Det är väl något i generna antar jag 😉