Kläder till juldagen

Eftersom det är lite tradition att gå ut på juldagen ska så även ske detta år. Gisleparken är det som får äran att bli gästat utav oss.
Tog en sväng till klädhörnan i dag för att kolla julklappar…igen… Men som vanligt hittade jag kläder till mig istället. Blev iofs två juklappar också men jag måste erkänna att det är betydligt roligare att titta på kläder till sig själv. Så nu är kläderna till juldagen fixade, ingen spontanitet här inte, att vara ute i god tid är mer min grej. Kanske kjolen är i kortaste laget men detta blev det i alla fall:

Ett rött linne. Ska ha ett svart under:
Linne

 Och en alldeles för kort kjol. Måste ha strumbyxor under!  
Kort kjol

4 Responses to “Kläder till juldagen”

 1. Tina skriver:

  snyggt! äckel där.

 2. josse skriver:

  Bara lite äcklig väl?

 3. Carro skriver:

  Helvete va kort kjol du..! Hade också funderat på kjol faktiskt. Men jag gillar ju byxor… Har också hittat ett linne på samma ställe.

 4. josse skriver:

  Jag veeeeet! Börjar få ångest. Vad har jag gjort?!