Telfonräkning

Fick min telefonräkning för mobilen idag, blir lika glad varje gång. Ärligt. Den gör mig lycklig! Har tecknat ett abonnemang som heter Telia student och det är super! Hade betydligt högre kostnad när jag använde refill-kort.
Telia student får man endast skaffa om man studerar, of course. Man sms:ar gratis till alla mobiltelefoner och betalar endast en öppningsvgift (0,69 öre) på samtal till Telia mobiler, alltså ingen minutavgift!
Månadens räkning var på ynkliga 89:- Fattar ni! Jag kan skratta mig lycklig.
Det som förbryllar mig på räkningen är den kostnad för samtal till mobil som har annat abonnemang än Telias. Vad ska det betyda. Har jag en förrädare bland mina vänner? Vill genast att denna person ger sig till känna. Vem av er har ett fuskabonnemang!? Måste veta så att jag aldrig mer ska ringa dig, vem du nu är.

4 Responses to “Telfonräkning”

 1. pappa skriver:

  skyldig

 2. Carro skriver:

  Det är inte jag o Linda iaf!

 3. Tina skriver:

  jag har INTE telia.
  alla andra har ju halebop liksom.

 4. josse skriver:

  PAPPA! En förrädare i min egen familj! Inte konstigt att jag är som jag är med sådana gener 😉
  TINA! Vad ska detta betyda! Fan fan fan, jag måste ju ringa dig för en oriflame beställning. Aha, jag använder den fasta telefonen, den räkningen betalar Nicklas *hehehe*