Jobbet – here I come

Nu är det snart dax att sätta sig i bilen och ratta till jobbet. Blir nog att plocka ut varor idag, tvivlar på att det blir mycket större rusch än igår. Iofs kan man ju hoppas på att en del danskar åker hem från sin skidsemester idag.
Ikväll är det gubben min som ska stå för maten. Jag är gaaaanska så säker på att det som serveras börjar på p och slutar på -izza…. Mmmm, gott 😉
Någon mer än jag som har problem med torr hud i dessa vintertider? Är helt fnasig i ansiktet, läpparna vill nästan spricka och t.o.m. fötterna blir torrare. Är jobbigast med ansiktet eftersom jag har extrem blandhy, supertorr på vissa partier och fet på andra. Tips på krämer är välkommna!  

2 Responses to “Jobbet – here I come”

  1. Anna skriver:

    body shops, body butter är feta och bra till benen=)

  2. josse skriver:

    Det kanske man skulle satsa på. Tycker de flesta krämer bara lägger sig utanpå huden, det sjunker liksom inte riktigt in.