Formex och leverantörsletande

I augusti är det dags för Formex igen. Jag längtar! Håller just nu på att gå igenom listan med utställande företag på Formex.se. Har betat igenom bokstäverna A-C idag. Det tar sin lilla tid, men är ett rent nöje så för min del får det gärna ta tid 😉

Vi har snackat om att åka till Formland i Danmark i år också, men jag står i valet och kvalet. Formland är vecka 33 och Formex vecka 35, pallar man? Jag brukar vara alldeles yr i bollen efter Formex. Får fundera på om jag ska satsa på båda mässor eller inte.

När jag var mitt uppe i listavbetandet kom jag att tänka på att någon av mina, iofs relativt få :mrgreen:, bloggläsare här kanske har någon favoritleverantör inom present eller inredning som denna känner att han/hon skulle vilja tipsa mig om? Eller helt enkelt någon produkt som ni skulle vilja se på Presenteriet.se? Bara spy ut tips, det är alltid välkommet 😉 Skriv i kommentarsfältet eller maila: josefine (at) presenteriet.se

Nu får jag återgå till de där listorna.

One Response to “Formex och leverantörsletande”

  1. PeddaIndian skriver:

    Inga uppdateringar;-)