En härlig morgon!

Vaknade i morse av att det sa KRAS!
Och sedan sa det ”Fan också!”
Nicklas hade råkat välta ner ett BodaNova glas i golvet. Man kan nu lätt tro att jag därmed spenderade morgonen med att skälla och vara sur, men nej, snarare tvärtom. Jag låg lugnt kvar i sängen, efter en stund vände jag mig om för att beskåda förödelsen, men eftersom jag inte hade glasögon på var det lika suddigt som vanligt. Jag och Fia låg i alla fall kvar i varma sängen och lät blicken följa hur Nicklas vandrade runt med dammsugaren i högsta hugg. Min lugna reaktion berodde på två saker:

1. Jag vill ha de nya gröna BodaNova glasen, men eftersom vi har så många av den gamla sorten finns det inte plats för fler i köksskåpet.

2. Att se Nicklas dammsuga var en fröjd. Det händer inte så ofta och då får man passa på att njuta när det väl sker. En fantastisk känsla att få vakna till detta underverk! Jag njöt.

På det stora hela var det en mycket bra morgon. Jag hoppas att dagen blir lika bra, när man tittar ut genom fönstret bådar det gott i alla fall. Sol!

2 Responses to “En härlig morgon!”

  1. Nicklas skriver:

    Tack vare detta inlägg så finns det ingen budget till glas mera. :mrgreen:

  2. josse skriver:

    Ojdå! Men om jag raderar det då? Vad hände med det där med gemensam ekonomi egentligen… 😉