Den 24

Den 24 är en dålig dag. Det är något man kan vara helt säker på, den 24 kommer bli skit. Varför? Det är min betala-räkningar-dag. Blä va trist! Så ikväll när saldot står på 7:- kan man inte göra mycket annat än att kolla på H&M och drömma sig bort 😉 Det 24 är den enda dagen i månaden då det är totalt ofarligt att gå in på H&M eftersom risken för impulsköp är lika med noll. Desto värre är det i morgon…
Har hittat några fina kläder som, om jag hade varit rikare, hade blivit hemklickade :

snyggklanning.jpg    
Jag är kär i den här klänningen, har haft den hemma men
fick inse att modellen var för tight för mig… 🙁
    
  grakjol.jpg          snyggjeanskjol.jpg  
Jag gillar kjolar! Äger ingen jeanskjol, skamligt, ska ta tag i det.
  
snyggtlinne.jpg          snyggtlinnebrunt.jpg          snyggblus.jpg  
Enkla men väldigt fina.
  
graklanning.jpg           ullkappa.jpg
Har sneglat på sen här klänningen och ullkappan ett tag nu.
Får se om jag klickar hem dem…

4 Responses to “Den 24”

 1. tina skriver:

  skicka korten =) ciao!

 2. tina skriver:

  å förressten så slår jag snart sönder datorn.. eller nåt annat. att överföra skiten va ju inte så lätt som jag trodde..

 3. josse skriver:

  Tina: Sent, pling.

 4. Lisa skriver:

  åhh vad fin den tubklänningen var. synd den inte finns fortfarande…