Telefontid

Denna dagen har hittills gått åt till att ringa samtal och sitta i telefonkö. Jag blir galen på dessa telefonköer! Fast hos H&M får man lyssna på musik, det blir plus i kanten. Fick höra en riktig bra låt, har glömt vad den heter…  Var i alla fall någon sån där gammal klassisk kärleksballad. Värst är det att ringa till Antagningen i Stömsund, de som har hand om ansökningar till högskolan. Jag har ringt femtielva gånger nu och tutar det inte upptaget så är det en kärr.. eller jag menar dam som säger: För närvarande är alla våra linjer upptagna, var vänlig försök senare. Så har hon sagt hela dagen!!! Varför kan hon inte bara vara ärlig och säga: Hej, vi är jävligt lata och sitter i fikarummet hela dagen, var vänlig stör oss ej. Ärlighet varar längst fröken Antagningen!
Håller samtidigt frenetiskt på att få tag i en studievägledare på gymnasiet i grannbyn men hon verkar inte vilja prata med mig idag. Hamnar i växeln efter en stund istället.
Hade dock ett trevligt samtal med sekreteraren på LUT i Halmstad. Hon är alltid så go och hjälpsam. Hon är nog det enda positiva med högskolan i Halmstad. Vore det inte för henne kunde de lika gärna jämnat skiten med marken.
Så här sitter jag alltså nu, i ett hav av ansökningspappren, betyg och kurskataloger och lyssnar på kärr..eller jag menar damens: Var vänlig försök senare…

Comments are closed.