Ny frilla

Kom på i morse att jag glömt lägga ut bilder på min nya frilla. Blev lite krystade bilder men hade panik när jag tog dem. Var sen till skolan men skulle nödvändigtvis ta de där bilderna. Här är resultatet:

frisyren4.jpg   frisyren2.jpg   frisyr1.jpg

4 Responses to “Ny frilla”

 1. Carro skriver:

  Hur fan ser du ut?! Jag sa ju att du inte skulle klippa dig mer!;) Jag får se hur du ser ut in real innan jag kan säga om det e fint lr inte… Nä nu e det sängen som gäller… Hahaha…. Kram

 2. josse skriver:

  Va faen fjäskar du för? 😉

 3. Tina skriver:

  Äh. lyssna inte på henne! coolt som fan! men det sparar tid? är det inte mer trixande med håret? fast iofs torkar ju snabbare!!… klokt! börjar själv nästan gilla mitt nästan normala raka hår nu… torkar snabbt och så.. wow… jag kan borsta det igen! (innan blev det ju inte fina lockar annars) så.. hehe.. kanske ska kapa av mej mitt????

 4. josse skriver:

  Innan var jag tvungen att låta det självtorka innan jag kunde fixa med det. Fick dessutom alltid hälla i 10 liter av diverse geggor för att få fina lockar. Nu går jag ur duchen, slänger i lite skum, fönar 2 sekunder och vips har det torkat. Sen tillkommer visserligen lite tid för att platta luggen och så. Men ändå, det går snabbare!