Vill ha!

Tycker Boda Novas vinglas Skål är supermysiga! Stilrena men ändå roliga. Serien Joy är också en stor favorit. Har de gröna glasen och har önskat mig den karaffen i julklapp. Får se om tomten har den med sig till mig. Om inte så finns ju alltid Fabriksbutiken i Gällstad. Min nya favoritbutik!

4 Responses to “Vill ha!”

 1. Carina skriver:

  Ja den serien är fin.. jag önskar mig vinglas för de äger jag inga.. bara dricks glas men de har vi hur mkt som hellst.. Låter som om du köper julklappar till hela Sverige. Förstår om du kommer vara ”fattig” efter nyår. Jag har typ lagt ut som mest 1500 på mina klappar.. 🙂 kram

 2. josse skriver:

  Ojdå! Jag är uppe i 2600:- och då har jag inte räknat med de julklappar Nicklas har betalat och heller inte ingredienserna till godis. Det värsta är väl att jag inte är färdig än! 😉

 3. Anna skriver:

  De vinglasen har jag och de andra Joy glasen har jag med fast i rosa/rött och en karaff =)

 4. josse skriver:

  Hej Anna! Om du tröttnar på vinglasen vet du vem som står beredd att ta hand om de små liven 😉