Julklappsjakt i stan

Efter skolan idag tänkte jag ta en sväng in till H-stad och shoppa lite julklappar.
Borde släppt den tanken då det tog en hel evighet att ta sig från högskolan till centrum. Blev inte bättre då MIN parkering förvandlats till en grushög. Ombyggnation, av MIN parkering! Panik utbröt, vart skulle jag parkera nu då? Kreativiteten flödade och jag lyckades fixa en parkeringsplats. Fattig student som man är fanns det endast 10 ynkliga enkronor i plånboken. Det räcker till 1 timmes parkering. Panik Panik! Rusade ur bilen, in på Åhlens, ut ur Åhlens, in på Kicks – stress, stress – ut från Kicks, in på Bokia, ut ur Bokia, in på Vero Moda…. Nej stopp! Bilen!!! Panik, panik, panik. På väg till bilen möter jag en lapplisa, ler och hälsar på henne. Varför!? Antagligen ett dumt försök att slippa en ev. p-bot. Hade inte behövt le, ingen lapp den här gången. 
Blev iaf lite nyttigheter shoppat. Får ta en längre runda på måndag, då ska jag ha med minst 3 guldtior! 

Comments are closed.